ACADÈMIA [A+]               

Demana'ns informació!
625 912 075

ACADÈMIA A+ OFEREIX ESTADES A L'ESTRANGER PER ALUMNES DE PRIMÀRIA, SECUNDÀRIA I ADULTSAvui dia, aprendre idiomes s'ha convertit en un dels pilars més importants per a llaurar-nos un bon futur laboral. Per això, la majoria dels pares, conscients d'aquest fet, estan optant per buscar els millors mètodes com la realització de programes d'immersió en famílies a l'estranger per a aprendre idiomes. En aquests cursos, l'alumne conviu amb famílies natives gaudint i realitzant diferents activitats en conjunt, totes elles encaminades a millorar la seva capacitat de comunicació en la llengua estrangera triada.


En què consisteix la Immersió Lingüística en Família?


La immersió lingüística és l'exposició intensiva a una segona llengua, vivint en una societat que la parli de forma habitual.

Es pot definir també, com a programes d'ensenyament de qualsevol idioma estranger en el qual els alumnes que volen augmentar els seus coneixements en aquesta llengua, conviuen durant la durada del curs amb famílies amfitriones i professors nadius de la llengua estrangera que volen aprendre o millorar, gaudint de la seva cultura i forma de vida mentre gaudeixen d'una completa i total exposició a l'idioma.Quals són els seus objectius?


L'objectiu primordial de la immersió lingüística és sempre intensificar l'aprenentatge lingüístic i aconseguir, en el menys temps possible, el màxim coneixement i capacitat comunicativa en la llengua apresa.

La immersió en família a l'estranger per a estudiar idiomes és una oportunitat única per a gaudir d'una immersió lingüística en un entorn internacional, conservant al mateix temps una certa intimitat familiar. Els joves estan a cura de famílies amfitriones i professors responsables i molt competents.

Col·laborem amb empreses que es dediquen a organitzar cursos a l'estranger.


En aquests programes, el tractament pedagògic s'esdevé d'un plantejament i una metodologia especial i adequada al propòsit que es pretén aconseguir.


Quines destinacions  oferim?


Els alumnes poden optar per diferents destinacions. Entre ells destaquem Anglaterra, Escòcia, Canadà, Irlanda, els Estats Units o Malta. Aquestes destinacions brinden una gran varietat d'activitats culturals i esportives, tant per als joves com per als adults, per a gaudir junts tota la família.No dubtis en demanar-nos més informació!