ACADÈMIA [A+]               

Demana'ns informació!
625 912 075


A l'Acadèmia [A+] oferim classes d’idiomes de qualitat que es centren en el desenvolupament de les destreses oral i auditiva que potencien l’ús actiu de la llengua. L’aula és un petit espai on els nostres estudiants estan immersos en l’idioma i la cultura, que activa i desenvolupa totes les habilitats lingüístiques i que converteix la llengua apresa en una eina útil i real de comunicació, per motivar l’alumne a la participació i l’aprenentatge.

Les nostres classes estan centrades en l’estudiant, on es maximitza el temps per parlar i l’ús de material rellevant a les necessitats i interessos dels estudiants, per tal que l’aprenentatge de la llengua es converteixi en una veritable comunicació. Oferim tant classes individuals com en grup.A l’Acadèmia [A+] apostem, per un Projecte de Qualitat en l’ensenyament de tots els idiomes: anglèsalemany, francèsitalià, portuguès

rus, català, castellà, llatí, grec...

Els certificats dels exàmens oficials són reconeguts per un gran nombre d’entitats, empreses, universitats, …

Assolir un bon nivell en algun idioma dóna més perspectives al món laboral i ajuda en gran mesura a l’educació superior.Acadèmia A + és una escola d'aprenentatge especialitzada en l'ensenyament de llengües estrangeres en l'àmbit privat. Els nostres anys d'experiència en el sector i els resultats dels nostres alumnes ens avalen, ja que comptem amb especialistes lingüístics de primer nivell amb un ampli coneixement de la llengua.Apunta'ls ara!  Matrícula gratuïta!        PROMOCIÓ: Classes d'idiomes des de  euros/horaTRUCA I DEMANA'NS INFORMACIÓ!